Un milion de euro

Start-ups: Finanțare de 50.000 euro la UPGRADE 100

Posted by

Dragoș a pornit încă o dată mașinăria iCEEfest, anul acesta schimbând (din nou) numele, din câte înțeleg, în UPGRADE 100. Funny thing, RonewMedia a avut 6 ediții și a trecut prin iCEEfest în tot 6 ediții. Cel mai proabil următorii 6 ani știi la ce eveniment mergi la începutul verii. După care se va numi 666. 🙂

Și pentru că de vreo 3 ani deja găsești știri la cald direct de la sursă (vezi icee.news), eu îți rețin atenția doar pentru a-ți spune cum poți face rost de 50.000 de euro finanțare de tip notă convertibilă (o formă de împrumut, nerambursabil, convertibil în acțiuni la o evaluare viitoare a companiei): îți înscrii start-up-ul la „The UPGRADE 100 Floors Elevator” și-l și câștigi.

Cum poți ajunge pe scenă, să prezinți startup-ul tău?

  • Dacă ai un startup care, atenție, are o componentă tehnică si/sau digitală considerabilă, trimite un scurt pitch deck până pe 3 iunie (finalul zilei). Toate detaliile sunt aici.
  • Juriul va decide cei 15 finaliști, până în 9 iunie. Toți aplicanții vor fi anunțați prin email dacă ajung în finală sau nu, și trebuie să confirme prezența la eveniment.
  • Pregătește-te să urci pe scena iCEE.festUPGRADE 100, unde vei pitch-ui timp de 3 minute și 30 de secunde în fața membrilor juriului.
  • Nu uita că pitch-ul e în limba engleză și că trebuie să te încadrezi în timpul-standard. Pitch deck-ul trimis poate fi folosit și pe scenă.

Zic că e timp, iar 50.000 sunt 50.000.

Succes!

PS. 30 Legendary Startup Pitch Decks And What You Can Learn From Them

2 comments

  1. De data asta au fost 8 editii (2012, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19) sau depinde cum numeri – prima de iCEE.fest a fost si ultima de RoNewMedia si prima de UPGRADE 100 e si ultima de iCEE.fest 😉 Si gata, too old to change it again – o să se înțeleagă în vre-un an ce m-a apucat 😉

    1. Să aflăm sănătoși, zic . 🙂 Până una alta eu o să urmăresc subiectul de mai sus. E cam târziu pentru mine, dar o mai fi UPGRADE 100 Floors Elevator și la anul. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *