Cât de rapid sunt livrate comenzile de pe Fashion Days?

Posted by

Cum mă așteptam :-), o nouă comunicare despre livrarea comenzilor de către Fashion Days a fost remisă presei la 2 luni de când compania a extins opțiunile de livrare și retur, oferindu-le clienților din București și Ilfov acces la 27 de lockere eMAG, numărul EasyBox-urilor urmând să se dubleze în scurt timp. Astfel, noile facilități de livrare, prin intermediul curierilor, dar și în lockerele easybox, au făcut ca 40% dintre colete să ajungă la clienți chiar în aceeași zi (costă 15 lei).

Trendul remarcat de la începutul anului este că tot mai mulți clienți apreciază posibilitatea de a ridica din lockere comanda la orice oră din zi, astfel că această opțiune a fost selectată de peste 4.500 de ori de la introducerea ei, ceea ce ar însemna o medie de 75 de ori pe zi. 25% dintre comenzi au fost plasate până în ora 11:00, ceea ce înseamnă că au fost livrate în easybox-uri chiar în aceeași zi.

În țară, peste 70% dintre coletele Fashion Days ajung la destinație a doua zi, cele mai multe fiind expediate în Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov și Iași.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *