upc ci+

Pentru cine / ce (mai) vinde UPC telefonie fixă în 2019?

Posted by

În urmă cu două zile am semnat (electronic) un nou abonament la UPC. Pe cel vechi îl inchisesem undeva prin iarna, după câteva luni de la plecarea din țară. Nu m-am uitat pe site, ci am dat telefon (am fost informat că discuțiile sunt înregistrate), fiind ocupat cu altele.

În primul apel pe care l-am primit am cerut cel mai bun abonament UPC de internet pe care îl au. Am fost informat că este cel de 500MB, cu upload de 25MB (la 50 lei). “Nu există mai bun pentru persoane fizice în momentul de față“. În cel de-al doilea, am fost informat că voi primi și telefon fix de la UPC. N-am procesat ideea, pe mine mă interesa netul.

Mi-am adus aminte de asta astăzi, când m-a sunat cineva din echipa care va veni să instaleze (ajunge altă echipă, cea care trebuia să ajungă între 14 și 16 s-a poticnit cumva pe drum). Și m-am uitat pe site.

Sunt sigur că cei din call center nu au făcut decât să urmeze niște instrucțiuni de vânzări, însă întrebarea din titlu tot rămâne. În 2019, UPC îmi bagă pe gât o linie de telefonie fixă pe care nu am să o folosesc niciodată. Nu cunosc pe NIMENI care să aibă telefonie fixă acasă. Pe NIMENI.

Later edit: Echipa a fost un (super) băiat care m-a înțeles și nu și-a mai bătut capul și cu telefonul fix. 🙂

Later later edit: Aparent cunosc pe cineva care are telefon fix, insă e folosit pentru a găsi telefonul mobil prin casă. În rest, nimeni nu-l folosește. Decât spammerii care sună cu oferte comerciale.

2 comments

  1. Cunosc persoane cu telefon fix. Cunosc, de asemenea, persoane cu case mari, care considera ca telefonul fix e un fel de eticheta a casei. Considera ca o casa mare are telefon fix.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *