Jocuri gratuite pentru PlayStation 4 (aprilie 2019 – PS Plus)

Posted by

Vestea bună de astăzi este că au apărut jocurile gratuite pentru membri PlayStation Plus posesori de PlayStation 4 / Pro în PlayStation Store. Două la număr sunt, The Surge și Conan Exiles, primul fiind lansat in mai 2017, cel de-al doilea în mai 2018.

Însumează 85 euro. În alte cifre, 90GB. 🙂

Pentru ce care au deschis mai târziu PlayStation (sau niciodată), PlayStation Plus este un abonament anual (269 lei) care îți oferă acces la modulele multiplayer ale jocurilor pe care le ai, reduceri de preț exclusive, precum și jocuri gratis, în fiecare lună.

The Surge

Website: thesurge-game.com

The Surge este un joc single player, a cărei acțiune se desfășoară în incinta CREO, o corporație care-și dorește să salveze lumea. Un accident petrecut chiar în prima ta zi de muncă te aduce în stare de inconștiență și te trezești într-o zonă distrusă a complexului, în care roboții și colegii AI au luat-o razna și vor să te lase cu leziuni incompatibile cu viața. 🙂

Înțeleg (încă se descarcă) că părți din inamici (roboți) pot fi folosite pentru a construi noi arme și armuri cu care îți poți echipa, ori îmbunătății personajul, pentru a putea salva, practic, lumea. Nu râde, căci este o chestiune de viață și de moarte aici! 🙂

Conan Exiles

Website: conanexiles.com

Open World. Multiplayer. Supraviețuire. Nu cred că trebuie mai mult pentru duminică dimineață la cafea, Conan Exiles fiind un un joc single / multyplayer, amplasat în ținuturile pline de violența și de provocări ale lui Conan Barbarul.

Ideea de Open World deschide mult acțiuile pe care le poți face în timpul jocului, de la a vâna animale pentru resurse, ori monștri pentru comori, până la a face scufundări subterane pentru a descoperi civilizații antice, ori a construi, plecând de la 0, orașe întregi.

Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *