Verifică-ți jocurile înainte de a-ți schimba ID-ul de la PlayStation

Posted by

Vă spuneam în urmă cu câteva zile că Sony Interactive Entertainment a decis să liberalizeze ID-urile utilizatorilor PlayStation, lucru care poate naște câteva probleme la nivel de UX, probleme pe care le-am și identificat în articolul precedent. Doar că situația este puțin mai complicată decât am crezut eu. 🙂

Am descoperit un articol în Help care explică mai pe larg situația, listând și jocurile ok, însă și cele care, din diferite motive, nu suportă noul feature, ceea ce înseamnă că este posibil să schimbi ID-ul si să experimentezi tot felul de probleme listate aici. Și sunt destule.

Acestea pot duce la reinițializarea anumitor setări pe care le-ai făcut în cadrul unui joc, însă, la fel de bine, pot duce la pierderea creditelor din jocuri, indiferent dacă le-ai cumpărat cu cardul din buzunar, ori le-ai câștigat jucând chiar și zeci de ore pentru a le obține.

Prin urmare, înainte de a face vreo nefăcută, treceți în revistă jocurile de pe aici. Am văzut titluri cunoscute cu diverse probleme, titluri precum Assassin’s Creed (toată seria), Minecraft (toată seria), Mortal Kombat, Middle-earth: Shadow of Mordor, FIFA 14 / 15 / 16 / 18, Battlefield 1 și 4, NBA, World of Tanks și altele.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *