Red Dead Redemption 2 Online Beta (PlayStation 4)

Posted by

Deși a fost lansat de către Rockstar Games pe finalul anului trecut, Red Dead Redemption 2 a terminat 2018 pe locul 2 în topul celor mai descărcate jocuri din PlayStation Store, devansând Marvel’s Spider-Man și God of War, jocuri publicate de Sony, însă și Grand Theft Auto V. Pe primul loc s-a situat Call of Duty: Black Ops 4.

Este un joc de tip Western action-adventure, într-un open world în care posibilitățile de interacțiune sunt nesfârșite (poți vâna, căuta nelegiuiți pentru bani, ori jefui un tren – doar câteva exemple pe care le-am găsit în 30 secunde pe Youtube), despre care se spune că este the most detailed game of all time, de aici și poziția în topul amintit mai sus.

Dar dacă clipurile de mai sus (înregistrări ale unor jucători) nu v-au convins, iată și Official Gameplay Video, publicat de către Rockstar Games cu aproape 3 luni înainte de lansarea din 23 octombrie, captured entirely from in-game footage (4K). Este editat fain, merită cele 6 minute dacă vă interesează subiectul.

L-am jucat mai mult de curiozitate pentru multiplayer, care, nefiind neapărat foarte balansat, nu m-a atras. Zilele trecute însă, Rockstar Games a anunțat primul update pentru Red Dead Online Beta, care include o mulțime de îmbunătăţiri cerute de comunitate. Promite noi provocări zilnice, precum și noi articole de îmbrăcăminte, arme, ori emote-uri.

Jucătorii pe PlayStation 4 vor avea însă acces cu 30 de zile mai devreme la câteva itemuri precum Jawbone Knife, o armă de corp unică, ori o gamă de noi opţiuni de articole de îmbrăcăminte şi trei emote-uri.

Cum ți se pare jocul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *