Numărul de unități PlayStation VR vândute s-a dublat într-un an de zile

Posted by

Dar tot într-o companie destul de selectă te afli dacă deții una. 🙂

În decembrie 2017, Sony Interactive Entertainment (SIE) comunica depășirea pragului de 70 de milioane de unități PlayStation 4 vândute în întreaga lume, în timp ce PlayStation VR atingea milestoneul de 2 milioane de unități.

Astăzi, Sony Interactive Entertainment (SIE) a anunțat depășirea pragului de 4,2 milioane de sisteme PlayStation VR vândute la nivel global (feb. 2019), precum și disponibilitatea a peste 440 de jocuri și experiențe de realitate virtuală.

* 4.2 milioane de locuitori are zona metropolitană a Romei, în timp ce, în urmă cu 1 an și 2 luni, numărul de PlayStation VR vândute în întreaga lume nu depășea populația Bucureștiului. 🙂

Jocurile și experiențele VR disponibile în România sunt de găsit aici, însă dacă de moment nu îți dorești decât să testezi terenul cu câteva demo-uri, ori cele 4 jocuri gratuite pentru PlayStation VR, mergi direct aici.


Și dacă tot vorbim despre VR, ieri, Ubisoft a lansat Space Junkies™ (199.90 ron), un arcade shooter care poate fi jucat multiplayer în echipe de câte 2 jucători (ori 1vs1) și al cărui trailer m-a făcut curios (plus că e amuzant). Mă gândesc că se va râde în continuu în Party. 🙂

Eh? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *