Jocuri gratis pentru PlayStation 4 (abonament PS Plus, martie 2019)

Posted by

Cei care dețin un PlayStation pot avea acces la modulele multiplayer ale jocurilor preferate prin achiziționarea unui abonament PlayStation Plus pentru aproximativ 50 de euro pe an. Altfel joci singur, offline. Însă acesta nu este singurul lucru oferit.

În fiecare lună, PlayStation pune la dispoziția abonaților PlayStation Plus, cu titlu gratuit, câteva jocuri din ultimii ani. De obicei este unul destul de cunoscut (sau două) și încă 1-2 jocuri cu PEGI sub10 ani. 🙂

Cumva, acei bani îi poți recupera în prima lună (fie, maxim două), luna trecută, de exemplu, unul dintre jocurile gratuite fiind For Honor (149.99 lei). Aceste jocuri pot fi adăugate in Library și descărcate oricând acel cont deține un abonament PlayStation Plus.

Revenind însă la jocurile lunii martie, acestea sunt, după cum urmează:

Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Lansat în urmă cu mai puțin de 2 ani, Call of Duty 4: Modern Warfare este unul dintre cele mai populare jocuri de pe PlayStation, remastered însemnând texturi redesenate în high definition, HDR și alte minunății din seria asta.

Nu-l jucasem, am încercat în dimineața asta un deadmatch pentru a-mi face o părere și nu mi s-a părut deloc un joc rău. Dacă îți plac shooterele îți va lua câteva minute să te obișnuiești cu mișcările, după care totul decurge smooth.

Gameplay-ul are același ritm alert cu care ne-a obișnuit Call of Duty, hărțile sunt destul de mici și înghesuite pentru a asigura un măcel pe cinste, iar în echipă mă gândesc că trebuie să fie foarte distractiv.

Eu am jucat cu randoms și nu am așteptat mai mult de 10-15 secunde pentru a găsi două squad-uri pentru a începe un meci. Mă gândesc că, de asemenea, poate fi un test pentru ultimul Call of Duty: Black Ops 4, 300 de lei în Store. 🙂

Dacă ai un abonament PS Plus activ, însă o conexiune mai precară la internet, adaugă-l la descărcat înainte de culcare, ori când pleci la birou, deoarece jocul are 40 GB.:-)

The Witness și Rogue Aces

Cum aceste două jocuri sunt marcate PEGI 7 și, respectiv, PEGI 3, nu mi-am bătut capul prea tare cu ele. Poate în weekend, sau poate lasă un comentariu cineva care, peste toate cele amintite mai sus, posedă și un exemplar asociat cu PEGI-urile amintite. 😀

Primul este din 2016, iar cel care pare a fi cu avioane împlinește în curând un an de la lansare. Sunt jocuri destul de mititele, primul având peste puțin peste 3.5GB, cel de-al doilea 200MB, ceea ce înseamnă că se vor descărca destul de repede.

Iată și link-urile către PS Store:
The Witness (166 ron)
Rogue Aces (58 ron)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *