PlayStation Now a fost lansat în încă șapte țări din Europa

Posted by

România încă mai așteaptă. 🙂

PlayStation Now este un serviciu de streaming și download oferit de Sony tuturor posesorilor de PlayStation 4, serviciu ce pune la dispoziția acestora peste 600 de jocuri pentru aproximativ 15 euro în fiecare lună.

Ieri a fost lansat și în Italia, Spania, Portugalia, Finlanda, Suedia, Danemarca și Norvegia, numărul tărilor din Europa care au acces la PlayStation Now ajungând acum la 16. România încă mai are de așteptat.

Pe înțelesul tuturor, PlayStation Now este un fel de Netflix cu jocuri pentru PS4 (și PC, vezi detalii). Nu găsești ultimele apariții, însă găsești jocurile exclusive pentru PlayStation, precum și jocuri care au trecut la o versiune mai nouă.

Lista jocurilor disponibile abonaților PlayStation Now o puteți găsi aici, printre cele mai populare jocuri regăsindu-se și Red Dead Redemption, FallOut 3, Until Dawn, Uncharted, The last of us, Battlefield 4, For Honor și câteva jocuri de la EA Sports.

Până ajunge și în România, nu ne rămâne decât să avem conturi și prin alte țări. Norocoși sunt cei care au câte o rudă sau un prieten printr-una dintre țările mai sus amintite. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *