Jocuri pentru PlayStation 4 lansate săptămâna trecută

Posted by

În afară de bundle-uri, săptămâna trecută au fost lansate 6 jocuri și o versiune lite a Dragon Ball Xenoverse 2 (11GB), joc lansat pe finalul lui 2016 (launch trailer), pentru PlayStation 4. Dacă tot l-am amintit, versiunea lite (și gratis) conține primele 5 episoade ale jocului, itemuri în anumită zonă, precum și posibilitatea de a juca online (necesită abonament PlayStation Plus).


* screenshot Dragon Ball Xenoverse 2

Notă: am observat că în această perioadă jocul complet face parte dintr-o campanie promoțională, prețul fiind de 90 ron, redus de la 310.

Dar iată lista completă a jocurilor lansate:
19 Mar – The Messenger (Devolver Digital) – 90.00 RON [360MB]
20 Mar – Super Kickers League (XALOC STUDIOS SL) – 81.00 RON [950MB]
20 Mar – Dragon Ball Xenoverse 2 2 Lite Version (Bandai Namco EE) – gratuit [11GB]
21 Mar – Alwa’s Awakening (Elden Pixels Ek. För.) – 45.00 RON [???]
22 Mar – SNK 40th Anniversary Collection179.90 RON [2GB]
22 Mar – Phar Lap – Horse Racing Challenge (Home Ent Suppliers) – 114.90 RON [4GB]
22 Mar – Fate/EXTELLA LINK (Marvelous Europe Ltd) – 229.90 RON [25GB]

The Messenger, Alwa’s Awakening și SNK 40th Anniversary Collection sunt jocuri (sau colecție de, în cazul celui din urmă titlu) de acum 30 de ani. Daca Chopper sau Ikari Warrriors îți spun ceva înseamnă că ești pe drumul cel bun, altfel vei descoperi o lume ca niciuna alta până acum. 🙂

Ceva de genul acesta.

Dragon Ball Xenoverse 2 2 Lite Version și Fate/EXTELLA LINK, două jocuri ce aparțin genului fighting role-playing, te vor intoduce într-o lume fantastică a personajelor japoneze și a bătăliilor interminabile. Dacă-ți place genul, evident, altfel banuiesc ca Mortal Kombat este destul de ofertant în direcția asta.

Și am lăsat special la urmă cele două jocuri pe care le prefer în lista lansărilor din ultima săptămână de pe PlayStation 4 / Pro.

Super Kickers League (XALOC STUDIOS SL)

A fost lansat pe 20 martie de către Xaloc Studios SL, aceeași companie care a lansat și lumea virtuală Nebula Realms, în 2017, și este cel mai simpatic joc de forbal pe care l-am văzut vreodată. Un fel e CoD al jocurilor de fotbal.

Costă 81 RON, este PEGI 3, și se poate juca (local doar, din păcate – nu are modul multiplayer) până la 4 jucători. Poți participa la competiții și câștiga trofee, poți experimenta diferite tipuri de joc și poți alege din 10 echipe cu aptitudini diferite.

O nebunie. 🙂

Cum ți se pare?

Phar Lap – Horse Racing Challenge (Home Ent Suppliers)

Nu îmi aduc aminte să fi jucat până acum vreun joc de tipul horse racing, însă Phar Lap mi se pare destul de interesant. Lansat pe 22 martie, Phar Lap costă 114.90 RON și te invită să îți construiești propriul grajd și să crești cai cu ajutorul cărora vei face istorie în competițiile pe care le poți juca și online, cu până la încă 7 adversari.

Pe lângă faptul că jocul folosește animații din capturi reale, că poți concura online împotriva altor jucători, ori a prietenilor, că îți poți crește cai și concura cu ei, jocul oferă și posibilitatea de a plasa pariuri împreună cu prietenii în rimpul unei curse (tot până la 8 jucatori).

Ai mai jucat un astfel de joc până acum? Doar prin Red Dead Redemption îți mai hrănești calul. :-))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *