HTC lansează Viveport Infinity, primul serviciu cu abonament de jocuri video în VR

Posted by

După cum spune și titlul :-), HTC va lansa în două săptămâni, pe 2 aprilie, Viveport Infinity, un serviciu asemănător cu PlayStation Now, diferența făcând-o conținutul (m-am uitat special, pe PlayStation Now nu am văzut niciun joc în VR).

În România, Viveport Infinity va fi disponibil pentru 60,99 lei pe lună, sau 459 lei pe an, și, astfel, posesorii de VIVE și Oculus Rift vor beneficia de acces nelimitat la peste 600 de aplicații și jocuri în VR, alături de diverse avantaje exclusive.

Abonamentul se poate obține de aici, iar jocurile disponibile pot fi vizualizate aici (sunt și pentru PC și pentru mobil). Printre cele mai populare experiențe, căci joc nu este, am zărit (în prima linie chiar) Spider-man: Homecoming VR. O treabă de 10 minute, doar. :-/

Dacă sunt interesați printre voi, urmăriți în perioada ce urmează paginile de mai sus deoarece înțeleg, conform unui comunicat de presă pe care l-am primit, că vor fi oferte de weekend pe titluri selectate, titluri gratuite și cupoane lunare.

Celor care nu își dau seama ce înseamnă să ai în casă tehnologia necesară pentru a putea avea acces la această lume vituală creată de HTC (cască VR, controllere, base station – ai nevoie și de un calculator / mobil) le recomand să arunce un ochi pe aici.

De cealaltă parte, Sony încă nu are jocuri VR în PlayStation Now (sau cel puțin nu am văzut eu). Oferă sub 20 de jocuri gratuite (printre care și Call of Duty: Infinite Warfare), însă au și titluri precum Gran Turismo Sport, a cărui secțiune VR este pur și simplu de-men-ță. 🙂


În altă ordine de idei, pentru a sprijini dezvoltatorii Viveport Infinity, Viveport crește cota de venituri obținute de către aceștia la de la 70/30 la 80/20. De la 1 aprilie și până la sfârșitul anului 2019, această creștere a profiturilor se aplică tuturor titlurilor din Viveport Infinity.

În plus, datorită accesului nelimitat al consumatorului la conținut, mai mulți dezvoltatori pot da valoare financiară unui singur membru cu Viveport Infinity, sporind veniturile potențiale pentru un dezvoltator.

Dacă te bate vreun gând, începe de aici. 🙂 Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *