Fashion Days livrează în EasyBox-urile eMAG

Posted by

Începând cu luna februarie 2019, Fashion Days a extins opțiunile de livrare și retur, oferindu-le clienților din București și Ilfov acces la 27 de lockere eMAG, numărul EasyBox-urilor urmând să se dubleze în scurt timp.

[eckosc_quote quote=”Am introdus livrarea în Oficii Poștale și showroom-uri acum aproape un an, iar cifrele ne-au demonstrat că această direcție de client service este cea corectă. Două din 10 colete sunt ridicate personal, un indicator al faptului că programul clienților nu permite întotdeauna așteptarea unui curier.” source=”Robert Berza, General Manager Fashion Days” url=”” pull=”false”]

Astfel, comenzile care sunt plasate până în ora 11:00 sunt livrate în lockere în aceeași zi, în timp ce coletele achiziționate după această oră sunt livrate a doua zi, iar clienții au la dispoziție 72 ore în care să le ridice.

Livrarea în EasyBox-uri este gratuită pentru comenzile de peste 150 lei, însă există o limită de 2 articole ce pot fi incluse într-un colet, din cauza dimensiunilor lockerelor.

Notă: Brandul Fashion Days a împlinit 10 ani pe finalul anului trecut (La mulți ani!), iar anul acesta va împlini 4 ani de când a fost preluat de către eMAG.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *