Days Gone, cu o lună înainte de lansare (PlayStation 4)

Posted by

Luna viitoare, pe 26 aprilie, Sony Interactive Entertainment va lansa Days Gone, un joc de tip action-adventure din perspectivă third-person, a cărui acțiune se desfășoară într-o lume deschisă (open world) post-apocaliptică (la 2 ani după ce o pandemie globală a ucis aprope toată omenirea),  exclusiv pentru PlayStation 4 / Pro.

Este disponibil cu precomandă la 309 ron, ori în variantă Deluxe la 359 ron. Diferența constă în conținut multimedia (muzica originală și un mini art book), un item pentru motocicletă (3 x skin), o abilitate (Monkey Wrench – nu știu ce face :-D) deblocată, precum și o temă dinamică pentru PlayStation 4. (link PS Store)

Jocul a intrat în producție în urmă cu 4 ani, în ianuarie 2015, fiind programat pentru lansare pe 22 februarie anul acesta, însă în octombrie anul trecut a fost anunțată o nouă dată de lansare, 26 aprilie, pentru a permite programatorilor to further polish Days Gone.

Jocul a fost pentru prima oară adus în fața publicului la E3 2016, urmând ca, în vara anului trecut, dezvoltatorii să prezinte la E3 2018 câteva secvențe de gameplay, nu editări cum apar în clipurile de prezentare pentru PlayStation Store, ori presă.

O versiune jucabilă” după cum spune și moderatorul:

Cum modulele Foto (în joc) au devenit din ce în ce mai populare (companiile organizează chiar și concursuri pe Instagram), jocurile de tip open world fiind foarte generoase în detalii, Sony a publicat ieri un articol detaliat cu modulul Foto din Days Gone, an impressive array of options, including advanced color grading options and an innovative new focus lock feature.

PS. Jocul este single player, în ideea în care nu am văzut pe nicăieri, nici măcar în Store, să scrie ceva de sigle ori multiplayer, iar într-o știre de pe finalul anului trecut, Matt Karch, CEO al Saber Interactive, declară că ar fi mers la Sony pentru o colaborare în acest sens, însă Sony ar fi răspuns negativ, presupunerea lui Matt fiind aceeea că erau prea focusați pe modului single player și lansare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *