Apex Legends?

Posted by

La începutul lunii februarie se lansa Apex Legends, un joc de tip battle royale shooter (eg. Fortnite, CoD Blackout) dezvoltat de Respawn Entertainment / EA Sports. Susținut de PlayStation, Apex a atins milestone-ul de 1 milion după primele 8 ore, urmând ca a doua zi să depășească 2M descărcări, iar a treia zi, Vince Zampella, CEO al Respawn Entertainment, să anunțe…

Într-o singură săptămână Apex Legends a sărit de 25M players, iar cei de la Forbes au publicat un articol pe tema aceasta, luând ca și comparație alt joc care a bubuit anul trecut, Fortnite.

[eckosc_quote quote=”Apex Legends players after:

8 hours – 1M
1 day – 2.5M
3 days – 10M
1 week – 25M

Fortnite BR players after:
2 weeks – 10M
6 weeks – 20M
11 weeks – 30M
16 weeks – 40M” source=”Apex Legends’ Just Hit 25 Million Players In A Week, How On Earth Is This Happening?” url=”https://www.forbes.com/sites/insertcoin/2019/02/12/apex-legends-just-hit-25-million-players-in-a-week-how-on-earth-is-this-happening/” pull=”false”]

Apex e free to play, însă are o monedă internă cu ajutorul căreia se pot cumpăra diferite itemuri, ori debloca Legende noi. Este unul dintre jocurile pe care l-am văzut dezvoltându-se aproape în timp real, echipa fiind foarte activă și receptivă pe rețelele sociale.

Zilele trecute Respawn Entertainment a lasat Season 1 Battle Pass pentru Apex, un pachet premium care, pe lângă recompense exclusive, deblochează itemuri rare în joc (pentru a îmbrăca Legendele) și oferă peste 100 de alte itemuri, ori culori pentru arme.

Cumva trebuie să facă și bani, nu? 🙂

Apropo de cât de atenți sunt cei din echipa din spatele Apex, pe mine m-au suprins în timpul unui joc cu outdoor-urile, acestea afișând membri echipei în care jucam, deoarece eram cei mai buni până în acel moment.

Personal, mi se pare mult mai alert decât Call of Duty 4 Blackout și m-aș bucura să nu-l ducă în zona Fortnite. E bun pentru sesiuni de 10-20 de minute de fun. 🙂 Harta nu are zone nepopulate și mari ca în Blackout, iar armele și itemurile sunt mult mai ușor de identificat și potrivit.

Iată și 3 minute de gameplay care se termină cu o victorie…

… plus câteva link-uri, dacă ești curios.

Website: Apex Legends
Forum: aici
Youtube: Apex Legends
Twitter account: Play Apex
Company: Respawn Entertainment
CEO’s Twitter account: Vince Zampella
PLayStation Store: aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *