Simona Halep în cea mai recentă reclamă Nike: “Dream crazier”

Posted by

De câteva zile petrec destul de mult timp pe LinkedIn (salut!), descoperind o rețea care a crescut în ceva mai bine de jumătate de an în care am lipsit ca Făt-Frumos din lacrimă și Ileana Cosânzeana. La un loc! Mă refer la conținut, structural și grafic nu am văzut modificări, posibil să fie.

După acest test de câteva zile, newsfeed-ul LinkedIn mi se pare mult mai bun decât cel al Facebook din punct de vedere al informațiilor, al subiectelor sharuite, însă mai ales din punctul de vedere al tonului destul de pozitiv al rețelei de business, al oamenilor în general.

În câteva cuvinte, m-am surprins intrând de 4-5 ori pe zi în sesiuni mici, iar seara petrec chiar și o oră răsfoind prîn newsfeedul de pe LinkedIn și citind articole din tot felul de domenii de interes pentru mine, ori adiacente.

Întrând destul de rar pe Facebook în ultimele luni, cu fiecare accesare mi se pare că aceasta devine din ce în ce mai mult o zonă de defulare #rezist, a problemelor cu curierii (eMAG?) și un banc uniform de zgomot, ca să mă exprim plastic.

Și MULT influecer marketing show off, cel puțin în bula mea. Duduie piața de campanii.

Revenind la LinkedIn, aici am dat peste clipul de mai jos, postat ieri de către Dirk-Jan van Hameren, Chief Marketing Officer at Nike – Portland, Oregon, pe contul lui. Avem ceva prieteni comuni și LinkedIn s-a gândit că m-ar interesa. Și s-a gândit bine.

[eckosc_quote quote=”Dream Crazier shines a spotlight on female athletes who have broken barriers, brought people together through their performance and inspired generations of athletes to chase after their dreams.” source=”Dream Crazier” url=”https://news.nike.com/featured_video/dream-crazier” pull=”false”]

L-am reperat și luat repede de pe contul Nike de pe Youtube (unde nu cred m-aș fi abonat vreodată, de exemplu), deoarece embedul este mult mai bun. Iată-l mai jos, a sărit de 5 milioane în primele 24 de ore de la publicare.

În clip apare pentru câteva secunde și Simona Halep rupând o rachetă de tenis, însă banii, masa și dansul au mers către Serena Williams, care și narează întregul spot. Mă mir că nu au editat-o, într-un final, picture-in-picture pe toată durata clipului.

Cam atât însă cu răutăcismele, glumesc, iar clipul este, vorba unui comentator al postării de pe Linkedin amintite mai sus, a great piece of marketing. Alte păreri? S-a umezit ochiul drept? 🙂

* foto Sports Illustrated.

PS. Acest articol poartă eticheta Îmi place, aceasta fiind o rubrică în cadrul căreia împărtășesc lucruri care se întâmplă în publicitate, (social) media, marketing, gaming și tech, nișele pe care le acoperă refresh.ro, și care îmi plac în mod deosebit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *