O situație amuzantă în comunicarea noului Samsung Galaxy S10

Posted by

Nu mă îndoiesc că, cel mai probabil, noua gamă Galaxy S lansată de Samsung în urmă cu două zile conține cele mai performante telefoane smart existente la ora actuală pe piață. Am citit prima oară la Radu Dumitru despre S10 – acesta chiar declară că noul flagship va fi următorul lui smartphone – și m-am uitat și peste site-ul oficial din SUA.

Ca specificații, pare un telefon destul de… 2019, nu crezi?

Mi s-a părut interesant și faptul că au mers în zona de gaming și au colaborare cu Fortnite (deși în clipul oficial de prezentare sunt folosite imagini din PUBG, alt shooter de tip battle royale foarte popular pe mobile), însă ceva mi-a atras atenția și m-a amuzat la clipurile video puse la dispoziție de către producător.

Nu cred că S10 face neapărat poze mai bune decât iPhone X sau Mate.

S10 vine cu îmbunătățiri, iar Samsung face comparație cu modelul precedent, S9 (btw, f/1.5 e și pe S9), și pune accentul pe Wireless PowerShare, pe inovația poziționării camerei frontale, pe batalionul de camere de pe spatele acestuia, însă, destul de subtil, încearcă să îl ducă și în zona de coolness a sporturilor extreme (că doar nu a mărit degeaba field of vision la 123°).

Sunt doar câteva secvențe, Samsung nu face neapărat mare tam-tam. 4-5 secunde aici, în valurile mării, opt secunde aici, într-o parcare. Well, ti se pot întâmpla, știi ce zic. Amuzant este însă clipul din articolul lui Radu, pe care mi-am permis să-l aduc și aici. La clip, mă refer. 🙂

Stai și te întrebi, chiar există cineva atât de fanatic la Samsung care crede că există nebuni ce și-ar pune în frunte un smartphone de 6.1 inch (e cât jumătate din față! e chiar mai mare decât cozorocul căștii de protecție!) care costă și 1000 de euro, neplătit, pentru a-și filma o coborâre periculoasă cu bicicleta, de exemplu?

Clipul de mai sus nu are niciun prim-plan, cred că tocmai pentru a trece cu vederea acest lucru (am căutat pentru a putea face un screenshot). Vă puteți însă da seama de mărimea telefonului pe fruntea primului biciclist între secundele 6-9 și, la final, când se apropie cel de-al doilea biciclist.

Altfel stabilizarea pare vis pentru un telefon mobil.

* comunicatul oficial aici.
** foto CNET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *