Noutăți de la Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands (PlayStation 4)

Posted by

Sunt de părere că Ghost Recon Wildlands, joc al cărui modul PVP (player vs. player) l-am și recomandat în ianuarie 2018 (la câteva luni după lansarea în variantă Open Beta), merită o promovare mult mai agresivă, fiind unul dintre jocurile care m-au ținut cel mai aproape de un display. Grafică, strategie, team oriented. 10/10.

Jocul creat de Ubisoft România și Ubisoft Canada a primit un nou update pe care cei cu Year 2 Season Pass l-au putut descărca încă de ieri, update ce conține încă un modul (practic un joc nou), precum și câteva îmbunătățiri la Ghost War (Ghost Recon Wildlands’ PVP): o clasă nouă, Sapper, precum și două hărți noi. Eu am testat aseară doar PVP-ul.

O altă îmbunătățire adusă jocului a fost și redesenarea meniului principal.

Jocul nou îl puteți observa sub Campanie. Se numește Guerrilla și este un PVE (player vs environment) în care ai ca obiectiv protejarea unei tabere rebele de valurile de inamici. Cel puțin așa am citit, mă voi ocupa de această situație neprevăzută în weekend. 😀

Revenind la Ghost War, Sapper-ul deține o dronă ce poate arunca cu mine ce conțin un gaz care obosește inamicii și-i dezechilibrează pentru câteva secunde. Armele pe care le are noua clasă nu sunt de speriat, însă am descoperit că daca plantezi un C4 și arunci din dronă o astfel de mină cu gaz peste C4, declansarea acesteia de către un inamic duce și la explozia automată a C4-ului.

Cum, în mod normal, o mină C4 explodează doar la comanda celui care a plantat-o, aceasta va funcționa ca o mină obișnuită, diferența fiind de rază. Cea obișnuită, pe care o are clasa Artillery, are raza de 5m, C4 are raza de 20m. Kboom! 🙂

Cele două hărți noi sunt de tip Elimination, scopul fiind, după cum îi spune și numele, acela de a elimina echipa adversă. Pentru dinamică, în centrul hărții se află un calculator (recon tower) care poate fi folosit pentru a marca pe hartă poziția membrilor echipei adverse care încearcă să se ascundă.

Cele două hărți se numesc Gas Station și Airbase, și sunt două hărți mici, precum LumberMill de exemplu, potrivite pentru jocurile de tip Elimination. Pentru o privire de ansamblu, am făcut și câte un screenshot din dronă pentru fiecare hartă în parte.

Notă. În cazul în care joci acest joc pe PlayStation, trimite-mi un mesaj prin PSN la CostinLive. Vreau să cunosc și alți jucători români de Ghost Recon / War.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *