Joacă gratuit «The Division 2»

Posted by

În acest weekend, între 1 și 4 martie 2019, cu 2 săptămâni înainte de lansarea care va avea loc în data de 15 martie 2019, Ubisoft oferă, cu titlu gratuit, o ediție open beta a jocului Tom Clancy’s The Division 2, disponibilă atât pentru PlayStation 4, cât și pentru PC, ori Xbox.

Ediția open beta poate fi jucat atât în mod single player cât și co-op (ai nevoie de un abonament PlayStation Plus), sau PVP (player vs. player). Dacă nu le-ai testat niciodată, ultimele două module îți vor deshide un univers cu totul nou în care jocurile pot deveni incredibil de intense.

Versiunea open beta din acest weekend deblochează partea de est a Washington D.C. și Dark Zone East, oferă 3 misiuni principale și 5 secundare, familiarizarea cu refugiul din Teatru, precum si cu The Division 2 Endgame, care, practic, conține cea mai mișto parte. 🙂

Eu am jucat The Division 2 in versiunea Private Beta, în urmă cu ceva vreme, iar mai jos aveți și un clip video cu o mostra de gameplay pe o consolă PlayStation 4, însă cu tastatură și mouse in loc de controller.

Cum ți se pare? Din ce am discutat cu alți jucători de Division 1, ei deja au facut precomanda la Division 2. Not bad, fiind genul de joc pe care-l joci regulat cu prietenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *