“La zi” cu cele mai importante evenimente din digital și media în 2018

Posted by

Săptămâna trecută, Alex Ciucă1 și Golin2 au lansat Digital Recap 2019, a VIII-a ediție a unui proiect ce a crescut an de an și, iată, în absența articolelor de pe re:fresh și a re:cap-urilor lunare de final de an, a devenit singura sursă pentru astfel de informații.

Cum am avut câteva luni de lipsă motivată, pentru mine acest raport a fost gold. Pe lângă cele mai importante evenimente din digital și media din 2018, raportul conține și materiale despre e-commerce, influencer marketing, trends, campanii și tehnologie.

În cazul în care ești curios și ai o oră la dispoziție (eu am mai căutat și detalii pe Google pentru anumite subiecte*), folosește cu încredere butonul de download de mai jos pentru a fi redirectat către pagina oficială a Digital Recap.

[eckosc_button title=”Descarcă Digital Recap 2019″ icon=”fa-file-pdf-o” size=”standard” position=”inline” color=”#fa1b35″ rounded=”true” url=”https://www.digitalrecap.ro/” blank=”true”]

Chapeau bas, Alex, Golin!

Note de subsol:
1. Alex Ciucă – Managing Partner @ Superior Media. LinkedIn | Blog | Facebook
2. Golin – Agenție de PR. Despre.

* Notă: Poate că link-uri către diverse surse de încredere printre informațiile aferente fiecărei luni ar fi un feature bun pentru următoarele ediții ale Digital Recap. Promit să mă țin de treabă, if you catch my drift. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *