Ghost War: Garage & Institute maps (Extraction)

Posted by

Dacă e weekend e Ghost War, un FPS românesc dezvoltat de Ubisoft Romania în parteneriat cu Ubisoft Canada pentru PlayStation 4 (cu o super grafică în 4K), pe care vi l-am recomandat în urmă cu 2 săptămâni.

Pe scurt, se joacă online, 4 vs. 4 și sunt 3 tipuri de misiuni:
1. elimination: în care scopul este acela de a elimina echipa adversă, în centrul hărții fiind un calculator care poate oferi poziția pe hartă a membrilor echipei adverse
2. uplink: obiectivul fiind acela de a transmite via satelit informații secrete folosind un calculator aflat într-o bază secretă din Bolivia (sau 1)
3. extraction: care are în centrul atenției doi ostatici pe care una dintre cele două echipe va trebui să-i salveze, iar cealaltă să împiedice acest lucru

Am revenit cu hărțile de la extraction (introduse la ultimul update), sunt doar două la număr. Dacă nu aveți jocul mă gândesc că v-ar putea convinge :P, iar dacă îl aveți, vă va ajuta în a le învăța.

Ca bonus, am postat la final și două imagini cu amplasarea minelor pe hartă, în rundele în care trebuie să aperi cei doi ostatici. Evident, nu le poți pune de unul singur pe hartă, însă, dacă nu ai cu cine juca, poți acoperi măcar zona unui prizonier (Medic, cu perk Full Bags).

Și mai e un bonus la bonus, doar că pe acesta îl veți descoperi la final. 🙂

[eckosc_accordion title=”Garage” state=”closed”]


[/eckosc_accordion]

[eckosc_accordion title=”Institute” state=”closed”]


[/eckosc_accordion]

[eckosc_accordion title=”Bonus 1: poziții mine în HPV” state=”closed”]

Garage

Institute


[/eckosc_accordion]

Bonus 2: Melee kill (Pathfinder vs. Sniper)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *