? Samsung Galaxy A8 (2018)

Posted by

Lansat pe 11 ianuarie în România în cadrul unui eveniment de presă local, noul Samsung Galaxy A8 (2018) a ajuns ieri în ofertele companiilor telecom Vodafone și Telekom România. Poate fi achiziționat la un preț începând de la 219 euro împreună cu abonamentul Super RED 31 la Vodafone și la prețul de 999 lei, cu abonamentul Mobil 25, la Telekom.

Câteva lucruri despre Samsung Galaxy A8 (2018)

  • Dispozitivul dispune de o cameră frontală duală de 16MP+8MP F1.9 și o cameră principală de 16MP F1.7, ambele fiind destul de luminoase.
  • Camera frontală este alcătuită din două camere separate (stereo camera), care oferă posibilitatea de a comuta între cele două, astfel încât să se poată realiza tipuri diferite de poze selfie, precum fotografii portret cu fundal foarte clar sau poze de tip close-up.
  • Efectul bokeh (blur în jurul subiectului) poate fi reglat înainte sau chiar și după realizarea fotografiei, pentru a crea imagini de înaltă calitate. (funcția se numește Focalizare Live). Nu e o chestie nouă, Nokia o are de vreo 4 ani.
  • Smartphone-ul dispune de Infinity Display (5.6 inch, raport de afișare de 18,5:9), de o memorie RAM de 4GB, de o memorie internă de 32GB (un card microSD te poate ajuta să extinzi capacitatea de stocare a dispozitivului cu până la 256 GB) și este primul dispozitiv din seria A compatibil cu Samsung Gear VR.
  • Bateria are 3,000mAh, prin urmare mă aștept să țină o zi, iar telefonul este certificat IP68, ceea ce înseamnă că este rezistent atât la apă, cât și la praf. Adică la ploaie și ceva nisip, pe plajă, nu scăpat în piscină, ori târât prin noroi. 🙂

La liber, l-am găsit în marketplace-ul eMAG la 2300 de lei în varianta dual-sim (vândut de Flanco), în timp ce versiunea anterioară de A8 poate fi achiziționată cu puțin peste 1200 de lei. Un husă de protecție costă 15 lei.

Păreri despre telefon în comentarii, vă rog.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *