? 8 ani de perfecte.ro

Posted by

Câteodată mă apucă nostalgia și mă uit peste proiectele la care am lucrat în trecut. Glumesc. 🙂 Se ocupă Facebook On This Day de asta, iar astăzi mi-a semnalat faptul că se împlinesc 8 ani de când a fost lansat perfecte.ro, femei in CTRL, un nou proiect IBU ProTV.

Proiectul și-a atins maturitatea și a început să cunoască și succesul începând din vara lui 2014, iar 2015 i-a adus un record personal de trafic în februarie (3.863.454 vizitatori unici) și 9 luni cu rezultate de peste 3 milioane de vizitatori unici.

2016 a însemnat un an de regres, ajungând ca, în 2017, perfecte.ro să raporteze o medie lunară de 1.696.798 vizitatori unici, doar în iulie depășind milestone-ul de 2 milioane de vizitatori unici.

A terminat anul în top 3 cele mai vizitate site-uri din România (studiu SATI/BRAT) la categoria Lifestyle feminin cu 1.8 milioane de vizitatori unici, după unica.ro, cu 3.7 milioane vizitatori unici, și teotrandafir.ro, cu 2.8 milioane.

Din site-ul inițial a rămas doar structura, însă update-urile ulterioare au dus la transformări pe care, cel puțin la vremea respectivă, nici nu le luam în calcul. Nu dau decât un singur exemplu, cel al paginii de articol, al cărui conținut a picat cumva în al patrulea ecran pe desktop/laptop, respectiv al treilea, pe mobil.

? by Katy Belcher on Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *