? Bugatti Vision Gran Turismo și update GT League (PS 4)

Posted by

Continuare la:
? Gran Turismo SPORT: GT League Update (PlayStation 4)

Pe final de 2017 mi-am făcut cadou un Bugatti (cum sunat asta ?) pentru a putea termina GT League, modul single player anunțat de Polyphony Digital, studioul japonez de dezvoltare de jocuri video din cadrul Sony Interactive Entertainment, pe final de noiembrie și lansat, cadeaux, înainte de Crăciun, acum două săptămâni.

Pasiunea pentru Bugatti în jocurile cu mașini am căpătat-o la Need for Speed (III – Hot Porsuit pentru PC și Hot Porsuit pentru PlayStation 3), brandul având unele dintre cele mai bune, dacă nu chiar cele mai bune, mașini din joc.

Cumva, cred că nici GTS nu face excepție de la această regulă, iar Bugatti Vision GT Gr.1 (detalii mai jos), cu câteva mici modificări pe la motor și cauciucuri ajunge să înregistreze un scor de 10/10 la max. speed, acceleration și stability, și scoruri mai mult decât decente, pentru 941cp pe 793kg, la braking și cornering.

Povestea mașinii este însă și mai interesantă.

Bugatti Vision face parte dintr-o companie selectă de 8 mașini proiectate special să apară pentru prima oară în Gran Turismo SPORT. Dându-ne un pas înapoi, proiectul mare se numește Vision Gran Turismo (vezi wikipedia) și cuprinde încă 17 mașini care au fost lansate de către Polyphony Digital, de data aceasta în Gran Turismo 6.

În 2015, cei de la Bugatti au lansat Bugatti Vision Gran Turismo (making of aici) la International Automobile Exhibition în Frankfurt. Iată momentul lansării.

Iar dacă vă întrebați unde este mașina astăzi, ea este în California, la Hezy Shaked, Chairman și CSO of Tilly’s, acesta fiind, de fapt, cel de-al doilea proprietar, după prințul Badr bin Saud al Arabiei Saudite. Am găsit-o fotografiată în acest articol din Forbes. Nu-mi place cum a vopsit-o. 🙂

Rămăsesem cumva dator în articolul precedent cu mai multe detalii despre Endurance League, secțiune a modului GT League formată din două curse de mega-anduranță cu o consolă PS4 în mână:

  • 60 minute de circuit cu mașini prototip din Grupa 1, cu 7 opriri la PIT, două pentru benzină, 5 pentru cauciucuri,
  • 30 de ture (puțin peste 1h) cu Porsche 911 GT3 RS cu 5 opriri la PIT, două pentru benzină, trei pentru cauciucuri.

Am făcut și prima cursă, cea de 60 de minute, cu Bugatti, iar câștigul a fost cel așteptat, de 400.000 money, însă am repetat și cea de-a doua cursă, Porsche Cup, pentru a vedea dacă reușesc să fac 420.000 money cum și scrie la începutul cursei.

Rezultatul a fost 315.000. 🙂 Nu reușesc să-mi dau seama de ce se întâmplă așa, însă cert este că cea mai bună modalitate de a face rost de bani în Gran Turismo SPORT pentru a putea cumpăra mașini este să joci Premium Sports Lounge Race 2 de la Professional League cu KTM X-BOW R (citește aici).

Iată și finalul de la fiecare dintre cele două curse din cadrul Endurance League.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *