? Lansări: Google Pay

Posted by

În urmă cu o oră, Google a anunțat lansarea Google Pay, care va înlocui diversele forme de plată pe care gigantul le oferea, precum Android Pay și Google Wallet, și care operează cu datele de plată pe care utilizatorii le au salvate în Google Account.

Profitând de ocazie, Google anunță și faptul că, în următoarele săptămâni – timp în care butoanele Google Pay vor inlocui vechile inscripții, Tez, aplicația de plăți (între prieteni) pe care Google o testează încă din septembrie în India, va fi inclusă în Google Pay.

Dacă ești curios să vezi ce plăți ai făcut prin Google până acum este suficient să accesezi această pagină (autentificat cu contul Google). Eu am fost surprins să descopăr că cele mai multe operațiuni le-am avut în 2011-2012, lucrurile schimbându-se cu o achiziție pe an în următorii doi, după care liniște. Trecusem definitiv pe iOS. 🙂

Din punct de vedere al unui dezvoltator, Google se laudă că, pentru implementare, ai nevoie doar de câteva minute și maxim 10 linii de cod pe care să le adaugi în site, moment în care ești la un tap distanță de orice persoană care are un cont Google, plecând de la cele 2 miliarde de androide (active lunar) în sus.

Succes! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *