Recomandare: Ghost War (PS4)

Posted by

Fiecare are mici plăceri vinovate. Eu nu. Nu mă pot considera vinovat pentru că, de exemplu, îmi plac jocurile pe PlayStation. 🙂 Și sunt sigur că mă înțeleg perfect cei care și-au petrecut ceva vreme cu un PlayStation 4 Pro, un TV 4K și orice joc lansat în ultimul an. Sau toți Xennials care au avut acces la un PC înainte de 2000 și care vor viziona clipul de la final.

Genul de joc preferat este first-person shooter (cel mai popular joc de acest gen nu poate fi altul decât Counter Strike), iar jocul preferat pe PlayStation este Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, un joc produs de Ubisoft România și Ubisoft Canada.

În septembrie 2017, Ubisoft lansa Ghost War, un modul online pentru jucătorii de Wildlands, organizat sub formă de mici competiții cu echipe formate ad-hoc (sau cu prietenii), 4 vs. 4, pe câteva hărți pe care jocul le alege aleator. Producția acestui modul a fost coordonată de Ubisoft România.

Nu o să vă descriu jocul, am să vă las doar cu pagina oficială Ghost War și un clip de 2 minute și jumătate, captură a unei runde jucată în urmă cu câteva nopți. Pe mine unul m-ar fi convins din secunda în care personajul principal sare gardul bazei pe care o atacă. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *