? Scapă de stresul facturilor cu Direct Debit @ Raiffeisen (P)

Posted by

Zilele acestea, Raiffeisen derulează o campanie de comunicare a serviciului Direct Debit, serviciu cu ajutorul căruia noțiunea de “coadă” își pierde conotația negativă câștigată în trecut și, astfel, este redescoperită bucuria de a ne concentra pe alte tipuri de cozi. Codițe, gen. Mai mici, mai mari. 🙂

Pe scurt, Direct Debit este un serviciu ce oferă clienților băncii posibilitatea de a plăti facturile direct din contul curent, fara a mai fie nevoie să stai la vreo coada. Este confortabil, nemaifiind nevoie să ții minte data scadentă a vreunei facturi, și îți oferă control, prin centralizarea tuturor furnizorilor într-un singur loc.

* vezi lista tuturor furnizorilor agreați pentru operațiuni de debitare directă.

E sigur? Ca orice transfer între două conturi, tu nefăcând altceva decât să mandatezi banca să plătească facturile la utilități în locul tău (poți seta și limită maximă). Știu la ce te gândești acum, iar răspunsul este zero costuri, la pachetul de cont curent ZERO Simplu si ZERO Tot. Ai de plătit 100 de lei la curent? 100 de lei vor pleca din contul tău, singura condiție fiind aceea de a avea bani pe card.

Serviciul se poate activa online (desktop sau mobile app, prin accesarea meniului “Servicii cont” și selectarea contului tau si a furnizorilor de utilitati în “Activeaza Direct Debit”), în orice sucursală, ori sunând la *2000.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Direct Debit.

? by Cat Mapper (Max Ogden) on Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *