? Reduceri de până la 60% pe PlayStation Store și o recomandare

Posted by

Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) a lansat campania January Sale, cea mai mare campanie de reduceri pe PlayStation Store de până acum, cu peste 1.000 de oferte, inclusiv jocuri 700 de jocuri, dar și add-on-uri/DLC-uri.

Campania începe vineri, 22 decembrie, și se încheie pe 20 ianuarie 2018, ora 2:00 și conține, printre multe altele:

  • Jocuri precum STAR WARS Battlefront II (50% reducere), EA SPORTS FIFA 18 (50% reducere), Need for Speed Payback (50% reducere), Fortnite – Standard Founder’s Pack (50% reducere) și Battlefield™ 1 Revolution (50% reducere)
  • Cea mai mare campanie de reduceri pentru conținut PlayStation VR, printre care și jocuri precum Elder Scrolls V: Skyrim (35% reducere), Robinson: The Journey (60% reducere), SUPERHOT (44% reducere) și Resident Evil 7 biohazard (16% reducere).

Ca notă personală și, de ce nu, o recomandare de joc, Fortnite Battle Royale este demență totală. Este gratuit (cred totuși că doar pentru membri PlayStation Plus) și are un modul de joc care te aruncă pe o insulă, alături de alți 99 de jucători. Câștigă ultimul jucător care rămâne în viață.

Aria de joc se micșorează la fiecare 2 minute spre centrul insulei, aceasta fiind plină de ferme, fabrici, ori case, de unde se pot procura arme. Materialele pe care le poți colecta (fier, lemn, caramidă), chiar și prin distrugerea structurilor existente, se pot folosi pentru a clădi paravane pentru a te proteja de ceilalți.

Vă zic, de-men-ță totală. Iată trailerul… 😀 Cum ți se pare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *