⚔️ northmen.com – #viraluldevineri

Posted by

Într-una dintre căutările mele pe Google, am dat peste clipul de mai jos. Are aproape 240.000 de vizualizări și spune, de fapt (spoiler alert), povestea produselor unor meșteșugari nordici, cu sediul in Letonia – northmen.com.

Ok, nu este un viral cum, cel mai probabil, te-ai și așteptat, cu milioane de vizualizări și nimic altceva, însă, cunoscând audiența acestui blog, sunt sigur că te va cuprinde povestea. Clipul, de altfel, poate fi considerat un viral pe nișa lui. Urs cu mine, ca să zic așa. 🙂

Hit that play button, and be quiet.

Sunt prezenți pe toate rețelele sociale și, dacă vrei, poți să le iei ca pe un studiu de caz, cei de la Northmen creând conținut dedicat pentru fiecare rețea socială în parte. No joke. Mie mi se pare impresionant ceea ce fac oamenii ăștia pe Vimeo, Youtube, Facebook, Instagram și Flickr.

Mai mult decât atât, cei interesați pot participa și la… cursuri offline (durează 10 zile), alături de 4 dintre cei mai buni dulgheri din regiune. Urmând același link, vei găsi și detalii despre workshop-urile separate pe care le oferă, precum și excursii ce se pot organiza în zonă.

Imaginea de mai jos este de prezentare pentru un Chefs Creative Workshop.

Nu că-s buni? ?

PS. Am dat peste clipul de mai sus căutând detalii despre filmul de aseară de pe ProTV, Northmen – A Viking Saga (5.4 pe imdb), deoarece sunt absolut sigur că nu am văzut de foaaarte multă vreme un alt film cu mai multe greșeli de editare decât a avut ăsta. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *