Netflix

? Ce seriale au devorat, ori savurat, românii pe Netflix în 2017?

Posted by

Cred că am făcut ceva bine, deoarece a venit și rândul României să intre în Netflix – Year in review, remis astăzi presei de către companie. Iată, mai jos, topurile celor mai devorate sau savurate seriale de către români în 2017, unde devorate înseamnă că au fost urmărite de mai mult de două ori pe zi, iar savurate, evident, sub două ore pe zi.

[eckosc_accordion title=”Serialele DEVORATE de români în 2017″ state=”closed”]

 1. Suburra: Blood on Rome
 2. The Keepers
 3. The OA
 4. 13 Reasons Why
 5. Marvel’s Iron Fist
 6. Cable Girls
 7. The Mist
 8. Fauda
 9. Santa Clarita Diet
 10. El Chapo

[/eckosc_accordion]

[eckosc_accordion title=”Serialele SAVURATE de români în 2017″ state=”closed”]

 1. Big Mouth
 2. Neo Yokio
 3. The Crown
 4. Friends from College
 5. White Gold
 6. Dear White People
 7. Disjointed
 8. You Me Her
 9. Frontier
 10. One Day at a Time

[/eckosc_accordion]

[eckosc_quote quote=”Binging-ul este definit de utilizatori ca sesiuni în care vizionează între 2 și 6 episoade la rând. Cu toate acestea, unele seriale sunt atât de iubite de membri, încât aceștia urmăresc un sezon întreg în 24 de ore de la momentul lansării pe platformă.

În România, Stranger Things 2 a fost serialul urmărit cel mai rapid în 2017. Nu e o coincidență, poate, că ziua în care s-a făcut cel mai mult streaming a fost 29 octombrie, adică în weekendul în care a fost lansat noul sezon din serial.

Ajungem și la cele mai interesante statistici: un membru din România a văzut filmul War of the Worlds cu Tom Cruise și Dakota Fanning de nu mai puțin de 179 de ori în 2017.

Se pare că românilor le plac filmele și serialele cu suspans, având în vedere că printre titlurile preferate se numără și House of Cards sau Narcos.” source=”Netflix Press Release” url=”” pull=”false”]

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *