? Gran Turismo SPORT: GT League Update (PlayStation 4)

Posted by

Cu două zile înainte de Crăciun, cei de la Polyphony Digital, studioul japonez de dezvoltare de jocuri video din cadrul Sony Interactive Entertainment, au făcut unul din primele updateuri la Gran Turismo Sport promise pe finalul lunii trecute.

[eckosc_accordion title=”Add-On Content Information (1.09)” state=”closed”]

[/eckosc_accordion]

Printre acestea, cel mai așteptat a fost GT League, care, practic, este un joc nou.

Ai 4 grade de dificultate (Beginner, Amateur, Professional și Endurance), fiecare dintre acestea conținând diferite tipuri de curse limitate la puterea mașinii, clasă, ori chiar marcă/model, pentru, cel mai probabil, brandurile care au plătit pentru expunere (Renault, Mazda, VW, Toyota, Ferrari, Porsche etc).

40 de victorii, 2 cozonaci și 3 zile mai târziu, cu peste 3.000.000 money câștigați și aproape 10 mașini noi adăugate în garaj, descopeream ce înseamnă Endurance League. O nebunie de două curse de mega-anduranță cu o consolă PS4 în mână:

  • 60 minute de circuit cu mașini prototip din Grupa 1,
  • 30 de ture (puțin peste 1h) cu Porsche 911 GT3 RS cu maxim (cred) 5 opriri la PIT. Două pentru benzină, trei pentru cauciucuri.


[eckosc_accordion title=”Endurance League Photos” state=”closed”]

[/eckosc_accordion]

Acum, dacă ai ajuns aici, e posibil să ai PS4 și jocul, iar eu am descoperit cum să faci bani repede. Știu, sună a reclamă proastă de pe net, însă e legat de economia jocului și nu de viața reală. 😛

Principala monedă în GT Sport este money, deoarece cu ea cumperi mașini pe care le poți adăuga în garaj și utiliza oricând ți se permite, chiar dacă asta înseamnă să poți tuna mașina (upgrade, ori downgrade, pentru cursele în care ai nevoie de așa ceva).

Endurance League aduce, teoretic, cei mai mulți bani raportați la timpul investit în joc, într-o singură cursă. Sunt 400-420.000 pe care-i faci într-o oră, o oră ș-un pic de joc continuu. Însă am făcut cursa cu Porsche iar suma câștigată (320.000) a fost mai mică decât estimatul și nu îmi dau seama de ce. (It’s a 1st) Iar pentru cursa de 60 de minute am doar o mașină care, chiar tunată maxim, nu face față competiției. 🙂 Iar costul unei mașini din Grupa 1 pleacă de la 1M.

Revenind, la Porsche Cup Race mă așteptam, sincer, la un bonus, deoarece GT Sport obișnuiește să dea diverse bonificații la final de cursă, în anumite condiții, iar cursa mi-am petrecut-o destul de singur după primele câteva lapuri, îmbunătățind timpul lap cu lap.

Am descoperit însă altă modalitate de a face și mai multi money, profitând de bonusul de handicap de mașină și de una dintre mașinile noi adăugate în joc, în același update despre care am amintit mai sus.

Mașina este de la KTM, KTM X-BOW R, mașină care există și în realitate, iar cursa pe care am jucat-o este Premium Sports Lounge Race 2, de la Professional League (GT League). Bonusul este de 110%, atât pentru money, cât și pentru experiență, cea de-a doua fiind destul de importantă deoarece fiecare nivel de experiență aduce și o mașină nouă în garaj.

Ca hint, timpul față de primul clasat va ajunge la finalul primului lap la peste 50 de secunde, însă dacă mergi corect, acesta se va micșora iar trecerea pe locul 1 se va face undeva în timpul lap-ului cu numărul 7.

[eckosc_accordion title=”Foto KTM X-BOW R // ? 210.000 ” state=”closed”]


[/eckosc_accordion]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *