? Facebook’s 2017 Year In Review

Posted by

[eckosc_quote quote=”Today we are announcing our 2017 Year in Review highlighting the top ways people came together on Facebook to support one another.” source=”Facebook’s 2017 Year In Review” url=”https://newsroom.fb.com/news/2017/12/facebooks-2017-year-in-review/” pull=”true”]

Facebook a publicat Facebook’s 2017 Year In Review, un articol dedicat celor mai importante evenimente sociale din 2017 din întreaga lume, așa cum au fost văzute și postate de către utilizatorii rețelei sociale. Găsiți mai jos un infografic cu acestea pus la dispoziția presei și bloggerilor de către Facebook.

Îmi aminteam totuși că Facebook’s Year In Review era, acum ceva ani, un microsite, nu doar un articol, mai mult pentru presă. Și am găsit și articolul din 2015 de pe refresh.ro care făcea referire la 2015 Year in Review, platformă ce a găzduit la vremea respectivă cele mai importante momente ale anului 2015, precum și câteva topuri pe care le puteți găsi aici, resursele fiind încă disponibile la URL-urile respective.

Cumva, cei de la Facebook au încetat să folosească formatul yearinreview.fb.com/200X/. Am recompus url-urile pentru 2006 și 2007, însă feedback-ul a fost de fiecare dată același:

2015 Facebook Year In Review
Oops! That page can’t be found.
It looks like nothing was found at this location.

Prin urmare, anul acesta au publicat doar un articol în Newsroom. Iată, mai jos, cele mai importante evenimente sociale din 2017 din întreaga lume, sub forma unui infografic. Sunt genul de evenimente la auzul cărora celebra vorbă faith in humanity restored pe care o tot auzim pe Facebook devine într-un banc ieftin spus de Vacanța mare.

Descarcă:
? Facebook’s 2017 Year In Review în format PDF
? Facebook’s 2017 Year In Review în format JPG

[eckosc_status_message title=”Pentru cititori” icon=”fa-user” type=”info” message=”Subiecte de discuție pentru zona de comentarii:
– Pe care dintre evenimentele din articol le-ai pris în desfășurare pe Facebook?
– Care crezi că ar fi fost evenimentele locale pe care le-ar fi pus Facebook în cadrul unui Infografic pentru România?

“]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *