? Ziua 1 @ #bizsmscamp 2017

Posted by

Zilele acestea, particip la Social Media (Snow) Camp 2017, eveniment organizat la Pârâul Rece de către revista Biz, la care sunt prezenți aproape 120 de profesioniști din agenții și companii, bloggeri și vloggeri.

Este a 14 ediție (7 ani), iar cele la care nu am participat le poți număra pe degetele de la o mână. Din păcate, nu am reușit să pun pe picioare și tagurile blogului (pentru cei care au deschis mai târziu refresh.ro – citeste asta) după relansarea tăcută 🙂 de acum 2 săptămâni, însă găsești destule articole de la Camp pe căutarea asta (du-amne cât mai scriam! ;-)).

Plecând mai târziu din București, am ratat deschiderea taberei din prima zi (moment in care se prezintă fiecare participant), însă și o sesiune de tendințe în marketing și comunicare, precum și modalitățile prin care social media poate ajuta companiile să aibă campanii de succes, la care au vorbit și Cristian China-Birta1, Mugur Pătrașcu2 și Marian Ionescu3.

Ce a urmat, însă cu ceva lipsuri deoarece am păstrat o parte din material pentru alt video, găsiți în vlogul de ieri, mai jos, însă, pentru a fi la curent cu toate activările și opiniile celor prezenti, vă semnalez și hashtagul #bizsmscamp de pe Facebook.

Note de subsol:
?‍♂️ Cristian China-Birta – Managing Partner at Kooperativa 2.0. LinkedIn | Blog
?‍♂️ Mugur Pătrașcu – Founder Screen Native. LinkedIn | Facebook
?‍♂️ Marian Ionescu – Head of Influencer Mkt Dpt, MSL The Practice. LinkedIn | Youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *