După Future of Media 2017 ?

Posted by

Ieri, Evensys a organizat cea de-a cincea ediție a evenimentului Future of Media. Am ajuns de la al doilea panel din prima jumătate a zilei și înțeleg că am pierdut un Dragoș Stanca1 cum îl știm cu toții, de neoprit pe șcenă. 🙂

Iată câteva idei cu care am plecat de la FoM.

– Fețe noi? Cam jumătate. Cumva, mi-a plăcut asta, probabil și pentru că nu am mai ieșit în ultimul an decât la iCEE.fest și mă așteptam să fiu destul de dezorientat, printre oameni pe care și despre care nu știu nimic. ‘aș, de unde.

– Mi-au plăcut prezentările lui Valentin Suciu2, de la Jazz Communication, Andreei Lupu3, de la Starcom și Denisa Mirea4, clientul de pe scenă, de la Avon. Mi s-au părut cele mai mature, interesante și directe, cu tot cu răspunsurile și comentariile la întrebările din sală.

– Mi-a plăcut deschiderea Starcom și Avon în a discuta despre propriile greșeli pe care le-au făcut și, recunosc, vor continua probabil să le facă în continuare, în ceea ce privește relația cu influencerii.

– Mi s-a părut puțin haotică prezentarea Global.

– Mulțumim, Valentin, pentru că MagicHome a ajuns și pe scena FoM.

Altfel, schimbat ceva idei, întâlnit oameni noi, reîntâlnit oameni vechi, sădit două-trei semițe, acum să vedem și ce răsare până la primăvară.

Ne vedem și la anul. 🙂

Note de subsol:
?‍♂️ Dragoș Stanca – Managing Partner @ Thinkdigital (LinkedIn | Facebook)
?‍♂️ Valentin Suciu – Creativ Partner @ Jazz Communication (LinkedIn Facebook)
? Andreea Lupu – Strategy & Innovation Director @ Starcom (LinkedIn | Facebook)
? Denisa Mirea – PR & Digital Manager @ Avon Ro & Md (Facebook | LinkedIn)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *