? Future of Media 2017

Posted by

Joi, 23 noiembrie, Evensys va organiza cea de-a cincea editie a conferinței Future of Media, dedicată celor mai noi tendințe în media, digital și marketing.

Evenimentul de anul acesta este împărțit în patru sesiuni:

  1. New and old challenges for marketers – o privire asupra modului in care se schimba media, ce influenteaza consumatorul si mai ales care este impactul digitalului in comunicarea dintre brand-uri si clientii lor.
  2. Major trends with big impact in marketing world – o sesiune despre lumea tendintelor actuale, influentate de diversitatea media, de cresterea canalelor digitale si de provocarile actuale ale oamenilor de marketing si media de pe piata locala.
  3. Behind the scenes of highly creative digital campaigns – o interpretare a creativitatii in era digitala, pusa in scena de actorii unor campanii inedite.
  4. How to run a succesful influencer marketing campaign – o discutie despre cum alegem influencerii, cum ii integram in campanii si care este rolul lor in mixul de comunicare.

Dintre speakerii prezenți la eveniment îi amintesc pe Gabriela Lungu (Wings Creative Leadership Lab), Anca Ungureanu (UniCredit Bank Romania), Valentin Suciu (Jazz Communication), Alina Cinciulescu (Global Records), Andreea Lupu (Starcom), Dragos Stanca (Thinkdigital), ori Laurentiu Dumitrescu (Digital Star).

Lista completă a speakerilor, precum și programul sunt disponibile pe www.futureofmedia.ro. Înscrierea la eveniment se poate realiza aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *