? « Prima casă pentru căței » la F64

Posted by

În urmă cu o săptămână, F64 a lansat programul “Prima casă pentru căței” și nu știam ce mă intrigă la treaba asta. Mi-am dat seama astăzi.

Basically, Prima casă pentru căței este o campanie de CSR, în care fotografia devine principalul mijloc de prezentare a cazurilor unor câini abandonați și găzduiți la “Asociația pentru Protectia Animalelor Robi”. Pe rețelele sociale programul poate fi găsit și prin hashtag-ul #LaF64FotografiaFaceBine.

Sau cel puțin așa am crezut eu, deoarece, în acest caz, mi se pare destul de nepotrivită asocierea cu “Prima casă”, un program care te duce cu gândul la avans, rate și alte distracții din registrul acesta. Plus faptul că atât comunicatul de presă, însă cu mult mai mult landing page-ul, ies din sfera CSR-ului.

Iubitorii de animale care vor să își fotografieze cei mai buni prieteni dintre necuvântătoare beneficiază de reduceri și pachete promoționale la F64. De exemplu, aparatele mirrorless Fujifilm pot fi cumpărate cu 15% reducere, iar la cardurile de memorie SanDisk Extreme prețurile sunt reduse cu până la 50%.

Cei care folosesc echipamente foto de tip DSLR se pot orienta către reducerile de 15% la obiective Sigma și de la Nikon este disponibil în pachet promoțional D3300 double zoom kit. Și pentru că toate acestea trebuie cumva transportate în siguranță, F64 oferă gențile, rucsacii și husele Tamrac cu reduceri de până la 56%.

În final, pasionații de fotografie trebuie să știe că achiziția oricărei imprimante Epson le aduce cashback de până la 300 de lei.

* din comunicatul de presă

Landing page-ul? Două vizualuri cu caței, un clip video de prezentare și 9 pagini la scroll de produse la reducere.

Deci? Cum e până la urmă?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *