Drone, drone peste tot! :-)

Posted by

iFly Micro
iFly Micro

Pe finalul săptămânii trecute, Evolio a anunțat lansarea gamei de drone iFly, care cuprinde trei modele cu funcții smart și ușor de pilotat de către oricine: iFly Micro, iFly Mini și iFly Pro.

Până le testăm, avem următorele referințe (foto mai jos):

iFly Micro

Micro-drona este dotată cu cameră, sistem de stabilizare pe 6 axe gyro și permite rotirea la 360°, dar și în 3 moduri de viteză de zbor. iFly Micro este foarte ușor de manevrat datorită funcțiilor inteligente “Return to pilot” sau “Throw to launch” și a dimensiunilor reduse 4/4 cm.

Drona poate zbura la o distanță de 30 – 50 m față de stația de control și are o autonomie de zbor de 5-7 minute. Bateria se încarcă complet în 30 de minute. iFly Micro este disponibilă în 2 versiuni de culoare: portocaliu și verde.

Preț: 179 lei

iFly Mini

Drona are cameră video încorporată și permite realizarea de înregistrări video și poze, inclusiv selfie-uri, prin rotiri de 360°. iFly Mini decolează printr-o simplă aruncare în aer, datorită funcției smart “Throw to launch”.

Sistemul de giroscop pe șase axe oferă stabilitate în zbor astfel încât oricine poate să o manevreze ușor, încă din primele minute. Prin acționarea comenzii “Return to pilot”, iFly Mini își găsește rapid drumul înapoi la centrul de comandă. Funcția “Headless Mode” permite orientarea dronei în direcția dorită, indiferent de poziția ei față de radiocomandă.

Drona are dimensiuni reduse, 18.50*15.50*4.00 cm, și poate să zboare pe o rază de până la 80 de metri, cu 3 moduri de viteză. Bateria permite o autonomie de zbor de 6-8 minute.

Preț: 299.9 lei.

iFly Pro

Drona semiprofesională iFly Pro poate zbura pe o rază de până la 150m, cu trei viteze de zbor și poate face acrobații 360°. Stabilizatorul gyro pe șase axe, funcția de control a altitudinii, “Return to pilot” sau “Throw to launch” garantează un zbor lin.

Drona beneficiază de suport pentru prinderea camerei video sport. În același timp, clienții pot achiziționa una dintre cele trei camere dedicate acestui model: o cameră VGA ce permite realizarea de fotografii sau filmări, o cameră VGA WI FI și o cameră HD WI FI.

Camerele WiFi se pot utiliza împreună cu smartphone-ul, folosind aplicația specială Evolio iFly ce poate fi descărcată din Magazin Play sau App Store. Drona are 54.00*54.00 cm și o baterie de 2000 mAh ce permite un timp de zbor de 9-10 minute.

Preț: 399.9 lei

Foto

One comment

  1. La drona Ifly Pro pot sa atasez action cam-ul de la Evolio, ultima camera care filmeaza 4K?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *