Vodafone România oferă internet gratuit pentru mașinile Volkswagen Tiguan cu App-Connect sau Car-Net

Posted by

Ultima versiune a SUV-ului Volkswagen Tiguan a ajuns zilele acestea la distribuitorii Volkswagen din România.

tiguan-vodafone

Cu această ocazie, Volkswagen a anunțat începutul unei colaborări cu Vodafone Romania, prin care va oferi Internet gratuit, timp de un an, în rețeaua Supernet 4G, pentru toate automobilele Volkswagen care au în dotare App-Connect sau Car-Net.

Am încheiat parteneriatul cu Vodafone Romania pentru a putea oferi clienţilor noştri servicii de internet de calitate şi conectivitate, oriunde s-ar afla. Toate maşinile Volkswagen care au în dotare App-Connect sau Car-Net vor avea Internet gratuit, timp de un an. Începem acum cu noul Tiguan.

CAR-NET constă în diferite pachete de servicii care asigură o mai bună informare a şoferilor înainte de a porni la drum și în timp ce sunt pe șosea, iar App-Connect le permite să îşi sincronizezea aplicaţiile de pe smartphone cu sistemul infotainment. Posesorii maşinilor Volkswagen vor fi mereu conectaţi la informaţii.

Bogdan Florea, Brand Manager, Volkswagen

VOLKSWAGEN CAR-NET, prin Car-Net Guide & Inform și Guide & Inform Plus sunt pachete care au fost dezvoltate special pentru a oferi utilizatorilor numeroase funcții pentru sistemul de infotainment.

Ei pot căuta puncte de interes din zonă și, de asemenea, pot vizualiza informații disponibile online, precum meteo și știri. Unitatea de navigație afișează imagini panoramice la 360° cu numeroase locații din toată lumea.

În acest fel, se simplifică semnificativ navigarea în locații necunoscute.

VOLKSWAGEN APP-CONNECT le permite soferilor să își conecteze smartphone-urile la sistemul infotainment al autovehiculului și apoi să opereze aplicații aprobate de la ecranul tactil al autovehiculului.

Sistemul este compatibil cu orice tip de smartphone prin platformele Android Auto, Apple Car şi Mirrorlink.

În weekend-ul care tocmai a trecut, am testat și noi noul Volkswagen Tiguan. Puteți vedea câteva impresii în acest vlog:

One comment

  1. eu unul ma intreb de ce le-a luat atat de mult sa scoata pe piata masini conectate la internet. se putea facea asta de mult timp. oricum mi se pare un lucru foarte bun. Oare merge netul si in roaming?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *