Topurile regiilor, editorilor și siteurilor din România (mai 2016)

Posted by

Pe finalul săptămânii trecute, SATI, departamentul de internet al BRAT, Biroul Român de Audit Transmedia, a publicat cifrele de trafic aferente lunii mai 2016 pentru siteurile auditate.

Am extras mai jos topurile regiilor și editorilor online, precum și topul celor mai vizitate siteuri din România, raportate la cifrele de luna trecută.

Față de luna aprilie nu sunt mari modificări în nici unul dintre topurile de mai jos, mai puțin cel al celor mai vizitate site-uri din România, în care, fără să am neapărat o explicație, protv.ro părăsește top 10, în favoarea spynews.ro.

Iar asta în condițiile în care și spynews.ro este în scădere față de luna precedentă, cu aproape 5 procente.

Istoric vorbind, protv.ro se menținea în top 10 la fiecare ediție Românii au talent, ori Vocea României. Iată că lucrurile se schimbă.

În altă ordine de idei, ProTV conduce de două luni de zile atât topul regiilor, în care este urmat de Thinkdigital și Ringier, cât și cel al editorilor online, unde, pe podium, urcă și Mediafax cu Ringier.

Vă reamintesc faptul că, în ianuarie, olx.ro înregistra un record absolut de trafic pentru online-ul românesc: 11+ milioane de vizitatori unici într-o singură lună.

Recordul precedent era deținut de stirileprotv.ro, care, în noiembrie 2015, mai avea nevoie de 15.000 de vizitatori unici pentru a sări de 11 milioane.

Top 10 siteuri din România

topsiteuri052016

Top 10 editori online din România

topeditori052016

Top 10 regii online din România

topregii052016

Păreri?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *