Microsoft Accelerator Bootcamp, pentru start-up-urile din IT&C

Posted by

În perioada 24-26 iunie, Microsoft invită startup-urile românești din sectorul IT&C la Microsoft Accelerator Bootcamp, unul dintre cele mai importante evenimente pentru startup-uri și antreprenori organizate pentru prima dată în Europa Centrală și de Est de Microsoft și găzduite la TechHUB București.

office-shutterstock

În cele 3 zile, antreprenorii români cu obiective de dezvoltare regională sau globală vor lua parte la o sesiune intensivă de training despre cum să găsească clienți, despre cum să-şi recruteze o echipă, cum să obțină o investiție care să le stimuleze dezvoltarea companiei și cum să o valorifice în mod eficient.

Microsoft Accelerator Bootcamp este o oportunitate excelentă de a ne conecta cu antreprenori și companii românești recent înființate, pentru a-i ajuta să găsească potențiali clienți, investitori și pentru a împărtăși cu ei resursele și know-how-ul pe care le au Microsoft și partenerii săi, cu scopul de a susţine dezvoltarea proiectelor lor antreprenoriale.

Didem Un Ates, Global Partnerships Director al Microsoft Accelerators

În timpul programului și după absolvire, Microsoft promite să rămână parteneri strategici pentru aceste startup-uri, facilitând schimbul de informaţii şi cunoştinţe cu rețeaua lor globală de clienți, parteneri, fonduri de capital de risc, mentori de afaceri și experți tehnici.

Acest bootcamp intensiv de 3 zile este gratuit, iar pentru înregistrare și mai multe detalii, accesați www.microsoft.ro/bootcamp.

Dacă ai un start-up și vrei să fii la curent cu acceleratoarele care există pentru dezvoltarea acestuia sau cu noutățile din domeniu, urmărește tagul start-ups.

♥ foto – shutterstock.com

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *