GigaWeek – bonusul de 1GB trafic de date pe săptămână de la Telekom Romania Mobile

Posted by

Telekom România Mobile anunţă oferta de vară prepaid GigaWeek prin care clienții își pot activa săptămânal un bonus de 1GB trafic de date, până la 31 august 2016.

selfie-couple-smartphone-shutterstock

Clienţii prepaid care au activă pe cont una dintre extraopţiunile Extra Date M (5.95 euro credit), Extra L (6.95 euro credit) sau Extra XL (7.95 euro credit) îşi pot activa gratuit bonusul de 1 GB trafic de date în fiecare săptămână, oricând în intervalul luni, ora 00:01 – duminică, ora 23:59.

Activarea bonusului GigaWeek se poate face o singură dată pe săptămână în perioada promoției și este valabil din momentul activării sale până în ziua de duminică a aceleiaşi săptămâni, ora 23:59.

Oferta GigaWeek a Telekom România Mobile vine ca urmare a succesului înregistrat de campania GigaWeekend lansată anul trecut, cât şi pentru a răspunde nevoilor clienţilor prepaid care îşi doresc extinderea perioadei de utilizare a bonusului de 1GB în timpul săptămânii. GigaWeek înseamnă până la şapte zile de trafic de date gratuit.

* reprezentanţii Telekom Romania Mobile

Activarea bonusului GigaWeek se poate face trimiţând un SMS gratuit la numărul 888, cu apel gratuit la *100#, ramura 5 sau apel gratuit la 1234 (apasând tasta 8 după selectarea limbii de comunicare).

Beneficiile incluse în GigaWeek şi rămase neconsumate la momentul expirării valabilității bonusului nu se reportează. Bonusul GigaWeek nu se reactivează automat, el putând fi solicitat de clienți în fiecare săptămână, pe durata promoției.

Informaţii suplimentare despre oferta Telekom, puteți găsi aici.

♥ foto – shutterstock.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *