X-watch Pro, un ceas inteligent cu cameră video și cartelă SIM de la Evolio

Posted by

Evolio a lansat X-watch Pro, un gadget care beneficiază de slot pentru cartelă SIM, iar acest lucru face ca ceasul inteligent să poată fi folosit ca telefon propriu-zis. Acesta recepționează automat notificări pentru e-mailuri sau diverse aplicații precum facebook, whatsapp, twitter sau skype.

smartwhatch-shutterstockCeasul se poate conecta și cu smartphone-ul prin funcția bluetooth, astfel încât permite primirea și efectuarea de apeluri telefonice sau trimiterea de SMS-uri direct de pe ecranul tactil IPS de 1.54 inch.

Noul smartwatch vine să completeze gama de wearables din portofoliul Evolio, o alternativă pentru fanii ceasurilor inteligente.

Succesul înregistrat de X-Watch, primul smartwatch al brandului, ne-a determinat să investim într-un model cu specificații noi, superioare din punct de vedere tehnic.

Segmentul dispozitivelor purtabile este unul strategic pentru noi și vom continua să dezvoltăm astfel de produse, din ce în ce mai apreciate și pe piața din România.

Liviu Nistoran, CEO & Founder

Alte facilități ale ceasului sunt: înregistrator audio, alarmă, manager fișiere, funcție „găsește dispozitivul”, monitorizare activitate fizică și declanșator cameră smartphone. Totodată, acesta este dotat cu slot pentru card SD și cameră pentru fotografii instantanee sau filmări discrete.

X-watch Pro este compatibil cu Android și iOS, este disponibil în două culori – negru sau albastru și poate fi achiziționat de aici la prețul de 299 lei.

♥ foto – shutterstock.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *