Evolio lansează M8, o tabletă 3G cu ecran de 8 inch, Google Certified  

Posted by

Brandul românesc de produse electronice Evolio anunță lansarea tabletei M8. Aceasta este dotată cu sistem de operare Android 5.1 Lollipop, procesor Quad Core la 1,3 GHz, memorie RAM de 1GB și ecran de 8 inch, IPS HD.

evolio

Tableta beneficiază de Wi-Fi, Bluetooth 4.0 și receptor GPS care permite conectarea la sateliți și pozitionare geografică. Totodată, prin conexiune rapidă 3G+, cu viteză de download HSDPA, utilizatorii pot naviga în voie, pot efectua apeluri telefonice GSM și transmite mesaje text. Tableta mai dispune și de 2 camere foto, dintre care una principală cu blitz și una secundară pentru selfie-uri.

M8 oferă ușurință în utilizare prin extinderea spațiului destinat aplicațiilor la toată capacitatea tabletei dar și comunicare fără limite. Este un produs care securizează portofoliul Evolio pe segmentul tabletelor și ale cărui caracteristici răspund principalelor cerințe ale utilizatorilor de tablete.

Liviu Nistoran, CEO & Founder.

Această tabletă poate fi achiziționată în regim de precomandă la prețul de 449 lei de aici, începând cu 23 iunie. Primele 20 de comenzi sunt însoțite de un cadou – un sistem audio smart Xound One.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *