Lansări: Aplicația Dolce Sport, disponibilă pe web, tablete, mobile sau smart TV Samsung

Posted by

Ieri, Telekom a anunțat lansarea aplicaţiei integrate Dolce Sport. Dedicată fanilor sportului, aceasta oferă utilizatorilor posibilitatea de a urmări live, de pe orice dispozitiv, competiţiile transmise de Dolce Sport TV şi toate ştirile importante din sport.

DolceSportapp

Aceasta oferă acces la competiții de: fotbal (toate cele 51 meciuri de la EURO 2016, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1, Premiere League, La Liga, Bundesliga, FA Cup), tenis (ATP 500, Cupa Davis, FED Cup), handbal (cele mai importante competiții internaționale), Formula 1, NBA, NFL, rugby și volei.

Este disponibilă pe web, la adresa live.dolce-sport.ro, pe tablete și telefoane mobile smart (descarcă pentru Android / iOS / Windows Mobile) și pe televizoarele smart de la Samsung.

În fiecare zi, livestreaming-ul acoperă 96 de ore de sport de calitate din peste 30 de competiții sportive locale şi internaţionale, transmise pe patru canale TV.

Păreri?

4 comments

  1. E mai scump decat daca iti iei pachetul dolce sport de la telekomtv (15 lei/luna vs 5 euro pe luna) si il vezi prin aplicatia respectiva desi ambele aplicatii sunt de la acelasi furnizor.

    1. Buna Daniel,

      Pentru a avea acces la livestreaming-ul din aplicatia Dolce Sport trebuie sa platesti, intr-adevar, 5 euro pe luna, insa beneficiul este faptul ca plata este de tipul “pay as you go”, poti renunta la plata oricand vrei.

      Speram sa iti placa aplicatia 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *