Alpha e-statements – acces rapid la conturi și carduri pentru clienții Alpha Bank

Posted by

Alpha e-statements este o aplicatie pentru clienții Alpha Bank Romania care doresc ca în orice moment să aibă atat o vedere de ansamblu a situatiei financiare, cât și informații detaliate despre conturile, depozitele, creditele și cardurile lor.

Alpha_e_statements

Pentru a deveni client al serviciului Alpha e-statements, există acest formular online la care vă puteți deschide un cont gratuit, fără a mai fi nevoit să faceți un drum până la bancă. După completarea formularului, contul va putea fi activat urmând instrucțiunile primite prin intermediul unui email de confirmare.

Alpha e-statements este disponibil online, aici, insă posesorii de telefoane mobile cu Android și iOS pot descărca aplicația serviciului de pe Google Play (tap) și, respectiv, AppStore (tap).

Chiar dacă sunteți client Alpha Bank și folosiți deja serviciul de Online Banking, Alpha e-statements aduce mobilitate nevoilor de a afla cât mai simplu și rapid informații despre produsele și serviciile bancii pe care le folosiți.

Câteva idei de final:
– înrolarea și utilizarea serviciului e-statements sunt gratuite
– accesul va fi pe toate conturile și cardurile, cu extrase de cont lunare
– extrasele pot fi salvate în format PDF, economisind timpul și hartia 🙂

Dacă aveți întrebări despre Alpha e-statements, vă rog să le adresați în zona de comentarii ale acestui articol. Mulțumesc.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *