Top 10 siteuri românești (aprilie 2016)

Posted by

SATI, departamentul de internet al BRAT, Biroul Român de Audit Transmedia, a publicat zilele trecute cifrele de trafic aferente lunii martie 2016, pentru siteurile auditate. În topul celor mai vizitate site-uri din România găsim aceleași site-uri ca în februarie, cu excepția spynews.ro care părăsește top 10, locul fiind ocupat de protv.ro.

Tabelul următor conține cifrele de trafic ale primelor 10 site-uri românești auditate de BRAT aferente lunilor martie și aprilie, precum și comparațiile MoM ale traficului provenit de pe desktop / laptop, smartphone / tabletă și total.

sati042016

Cum cred că tabelul de mai sus îl veți putea studia doar de pe laptop, fiind prea lung pentru mobil, iată câteva grafice din care reiese faptul că luna aprilie a fost o lună mai proastă ca martie, traficul scăzând cu până la 19% MoM (rol.ro), iar singurele siteuri pe plus sunt cele din Pache Protopopescu: cancan.ro stagnează (variația e de doar +0.4%), în timp ce protv.ro urcă 11.5% (cel mai probabil «Românii au talent»).

topsati042016desktop

topsati042016mobile

topsati042016total

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *