Două reclame bune (pentru două branduri românești) – #imiplace

Posted by

În ultima perioadă mi-au reținut atenția două reclame pe care este posibil ca o parte dintre cei care citesc acest blog să le fi văzut (au mai bine de un sfert de milion de vizualizări fiecare), însă mi-au plăcut, motiv pentru care le găsiți și aici.

Prima este pentru Duster, destinată pieței din Brazilia (ok, puțin cam mult pentru cei trecuți de 35, însă tot mișto este), iar cea de-a doua pentru celebrele biciclete Pegas din vremea comunismului în România, pentru nostalgici.

Cum vi se par?

PS. Acest articol poartă eticheta Îmi place, aceasta fiind o rubrică în cadrul căreia împărtășesc lucruri care se intamplă în (new-)media și marketing, media sociale și IT&C, nișele pe care le acoperă refresh.ro, și care îmi plac în mod deosebit.

2 comments

  1. Cea cu Dusterul e perfecta, praful este exact cat trebuie. Asta cu pegas, prea incepe nostalgic asa… nu mai sunt de actualitate reclamele nostalgice. Sa nu mai spun ca cei care cumpara biciclete nu sunt cei de peste 40 de ani care au prins gloria si unicitatea Pegasului. Daca cei carora te adresezi sunt tinerii, ce rol are prezenta in reclama a uniformei scolare comuniste si a intoarcerii in trecut? Ca fica-mea nu vibreaza la istoria asta… nu stie.

    1. Sunt de acord cu tine, Florentina, mai ales ca vocea aia este exact de TV. Eu ca persoana de 26 de ani fug de astfel de voci a la trailere PROtv, deja suna creepy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *