LinkFit, un nou gagdet purtabil de la Evolio

Posted by

Evolio a anunțat lansarea unui nou gadget, brățara inteligentă LinkFit. Aceasta se conectează cu smartphone-ul via Bluetooth și recepționează automat notificări pentru apeluri vocale, sms-uri, e-mail-uri sau alte aplicații precum Facebook sau Whatsapp.

ceas-girl-sport-shutterstock

În același timp, brățara monitorizează activitatea fizică și afișează în timp real orice notificare sau modificare a parametrilor de sănătate pe ecranul tactil de care dispune. 

În funcție de setările personalizate pe care le aplică fiecare posesor de brățară, aceasta îți poate aminti când e timpul pentru puțină mișcare, prin funcția de alertă pentru sedentarism.

Brățara inteligentă poate fi folosită ca o extensie a smartphone-ului. E mai simplu ca oricând să fii mereu la curent cu activitatea înregistrată de smartphone-ul tău și să îți urmărești evoluția când faci sport.

Segmentul dispozitivelor purtabile este încă o nișă, însă estimez o creștere constantă în volum, de cel puțin 50% de la un an la altul. Brățările inteligente sunt extrem de populare în rândul tinerilor și nu numai

Liviu Nistoran CEO, Founder

Brățara Linkfit este compatibilă cu orice smartphone Android sau iOS, dispune de factor de protecție IP67, astfel poate fi folosită practicând sporturi de apă sau în condiții de umiditate.

Brățara Evolio LinkFit poate fi achiziționată în regim de precomandă la prețul special de 139 de lei și este disponibilă pe negru, dar clienții pot comanda o curea roșie, portocalie, albă sau gri.

♥ foto – shutterstock.com

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *