Vodafone: Binging nelimitat în HBO GO (P)

Posted by

Trăim anii în care putem face binging de oriunde dorim (mă puteți cita fără sursă, e bun de copy :P). În parc, din metrou, din tren, la vreun curs plictisitor, pe plajă etc. Și, cu siguranță, ați văzut peste weekend reclama de mai jos pe TV.

Pentru cei care au deschis mai tarziu monitoarele și televizoarele, binging este acel obicei care te poate ține la pat în fața televizorului printre cipsuri, M&M, pop-corn, pancakes, Coca-Cola, ciocolată, pufuleți și alte întreprinderi din același registru, insă, mai nou, și în fața unei tablete, ori a telefonului mobil, oriunde te-ai afla.

În această ordine de idei, Vodafone România a lansat zilele trecute oferta Vodafone Super Duo, care propune noilor clienti sau celor care își înnoiesc abonamentul, un smartphone și, în plus, la alegere, un al doilea smartphone sau un SIM de date, ori o tabletă.

Fiecare alegere aduce trafic de date în plus, fie că se optează pentru un al doilea smartphone, SIM sau tableta, pe lângă traficul și serviciile de voce deja incluse în primul SIM.

Mai mult decat atat, abonamentele permit acces simultan, pe ambele SIM-uri, la o bogată colecție de filme și seriale, prin HBO GO, ce poate fi accesată simultan pe ambele terminale incluse în pachet. Fiecare SIM principal din abonament are inclus și un bonus de date nelimitate, timp de trei luni.

Mai multe informatii despre noile abonamente sunt disponibile pe pagina www.vodafone.ro/abonamente.

Concurs

Răspunde în comentarii la întrebarea “Cu ce seriale HBO GO ai face binging?”, iar luni voi trage la sorți un câștigător al unei cartele Vodafone cu internet nelimitat pentru 3 luni și acces in HBO GO, pentru a experimenta binging-ul.

Ce să fie? 😀

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *