IAB România lansează IAB Academy

Posted by

people-young-academy-shutterstock

IAB România vine în ajutorul celor care vor să descopere sau să-și aprofundeze cunoștințele din domeniul publicității online, atât la nivel teoretic cât și aplicat, lansând IAB Academy.

Programul este recunoscut international și are scopul de a ajuta participanții să înteleagă rolul marketingului digital în strategia de comunicare generală, utilizarea canalelor și a tehnologiilor disponibile în mediul digital pentru atingerea obiectivelor propuse și managementul întregului proces de comunicare în spațiul digital.  

IAB Academy este recomandat și util: 

antreprenorilor care doresc să implementeze cât mai bine strategia de prezență în mediul digital și să valorifice beneficiile acestui mediu pentru afacerea proprie (fie că este vorba despre un magazin online, sau alt tip de afacere cu prezență în mediul offline), 

seniorilor din media și marketing – atât din cadrul agențiilor cât și din partea advertiserilor –  ce doresc să își structureze și completeze cunoștințele de comunicare digitală, 

reprezentanților IMM-urilor care doresc să înteleagă mediul digital și să asigure o prezență constantă și coerentă a companiei în mediul digital.

În cadrul IAB Academy este disponibil un program de finanțare a unui număr de locuri pentru modulul de bază sub numele de BURSA IAB Academy. Prin intermediul BURSEI IAB, dar nu numai, programul IAB Academy se adresează și:

– juniorilor și/sau internilor din agenții de publicitate sau din departamentele de marketing, strategie și branding ale advertiserilor (clienților), 

– juniorilor din orice tip de companie cu profil digital, absolvenților, masteranzilor sau celor aflați la început de carieră care își doresc să lucreze în marketing și comunicare online. 

Cursurile vor avea loc săptămânal în perioada 15 aprilie – 17 iunie, iar mai multe detalii despre calendarul seminariilor și despre condițiile de înscriere sau aplicare pentru Bursa IAB puteți solicita la [email protected][email protected] sau pe pagina de Facebook.
 
Succes!

♥ foto – shutterstock.com

One comment

  1. Laudabila initiativa. Mai ales ca in aceasta era digitala, sa lipsesti din mediul online este de neconceput. Comunicarea si marketingul online este o activitate inseparabila unui business.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *