Mobile: Bitdefender a lansat aplicația pentru mobile «Drumul Cetăților»

Posted by

Bitdefender a anunțat săptămâna aceasta «Drumul Cetăților», aplicația de mobil ce invită utilizatorii la descoperirea monumentelor istorice din România, de la dave (localități) dacice, cetăți și castele medievale, la biserici fortificate, dorindu-și astfel să devină un ghid de încredere pentru o vacanță în locurile cele mai pitorești și încărcate de istorie.

Dacă vă întrebați «De ce Drumul Cetăților?» …

Bitdefender, ca brand românesc, susține și promovează în mod firesc valorile românești. Ne bucurăm că prin intermediul aplicației „Drumul Cetăților” putem aduce mai aproape de utilizatori o bucată de istorie, îmbinând tradiția și securitatea. Sperăm că aplicația îi va ajuta pe toți cei care vor să cunoască mai bine istoria noastră, purtându-i către locuri care merită să fie (re)descoperite.

Cristina Andrei, Global SEO & SM Manager

Una dintre componentele campaniei de lansare a aplicației și, cel mai probabil, cea mai importantă, a fost o campanie cu bloggeri care au călătorit și descoperit câteva dintre obiectivele turistice din seria celor amintite mai sus.

Din campanie eu am rămas cu următorul clip al lui Răzvan Baciu. 🙂

Poți descărca aplicația Drumul Cetăților printr-un simplu tap pe unul dintre butoanele de mai jos, în funcție de sistemul de operare pe care îl are smartphone-ul pe care îl folosești pentru a citi acest articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *